top of page
Top

Ett urval

OMSLAG

Grafisk design med kreativa lösningar skapar ökat intresset för betraktaren och gör det lättare att nå rätt målgrupp.

Bokomslag

BOKOMSLAG

Burma är ett spännande land att besöka. I den här antologin beskrivs livet i Burma och hur det fungerar att resa i landet av två riktiga Burmakännare: Bertil Lintner, mångårig Asienkorrespondent och Burmaexpert samt Sven-Olof Einarsson, resenär med egen resebyrå som besökt Burma många gånger. 

 

De två författarna skriver personligt och kunnigt från sina olika utgångspunkter och ger läsaren en inblick i detta speciella land. Boken ger stora inblickar i Burmas stormiga historia och i buddhismen, två nycklar för att förstå Burma idag. 

Mitt mål med bokens form var att och göra den lekfull och visuellt inbjudande för denna målgrupp. Formspråket får inte ta över utan ska vara ett komplement till texten.

Maria Ribbing, som har bott på Älgö sedan 1930-talet, dels om somrarna i familjens sportstuga på Trappstigen med utsikt över Älgöviken, senare som permanentboende mitt i Örnberget med utsikt över Baggen.  Hon har försökt lägga ett dubbelperspektiv på uppgiften att beskriva Älgö, att visa att Älgö förvandlats under århundraden från ett glesbefolkat fiskeläge till en modern förort.

Med ett rikt bildmaterial är det viktigt med en genomtänkt formgivning som gör boken både vacker och intressant. Det var det en kul och spännande uppdrag.

DVD-omslag

DVD-OMSLAG

CD-OMSLAG

CD-omslag

KONTAKT

VÄLKOMMEN!

BESÖKSADRESS

 

Mad Design AB

Ryssviksvägen 2a, Nacka

madeleine.grondahl@maddesign.se

POSTADRESS

 

Mad Design AB

Ekorrvägen 26, 131 42 Nacka

Tel 0708-820320

bottom of page